SONY DSC

Psychotherapie

Duur van de sessies: 1 uur
Bij de begeleiding geef ik niet alleen aandacht aan je verhaal. Je wordt er ook uitgenodigd en ondersteund om te luisteren naar wat je Ervaart, omdat daar dikwijls je onvermoede wijsheid in verscholen zit. Als je hier toegang toe krijgt is het dikwijls verrassend omdat je jezelf op een ander niveau leert kennen én te vertrouwen. Als dit jouw groei kan ondersteunen geef ik jou ook huiswerktips mee. Die kunnen je helpen om ook in je dagelijks leven meer comfort te ontwikkelen.
Het doel is namelijk niet dat jij iemand anders moet worden, wel dat je jezelf en je leven in eigen handen kan nemen en zoveel mogelijk begeleidings-onafhankelijk wordt.

Attentie

  • begeleiding is enkel mogelijk als je je ook regelmatig overdag kan vrijmaken.
Voor de avondsessies, die beperkt zijn, wordt een meerprijs aangerekend om die evenredig toe te kunnen toekennen aan alle cliënten
  • omwille van mijn engagementen als trainer en leraar, kan ik momenteel geen vaste regelmaat waarborgen in de begeleiding. Hou er aub rekening mee dat bij nieuwe cliënt-aanmeldingen voorrang wordt gegeven aan diegenen die bij mij ook workshops of cursussen volgen of gevolgd hebben. Doordat je deze volgt leer je namelijk ook via de thema’s van andere cursisten, en geef ik je ook begeleiding via de cursussen. Dit geeft op een andere manier continuïteit en ondervangt het feit dat er geen vaste regelmaat zit in je individuele begeleiding.

Het is mijn ervaring dat cliënten die op een of andere manier ook aan bewustzijnsontwikkeling doen, via mindfulness/yoga/meditatie/ of andere vormen, sneller evolueren in hun therapeutisch proces en in hun relaties

Bewustzijn heeft niet zozeer te maken met je ‘denken’, dan wel met de wijsheid van je hart…

“Vaarwel, zei de vos. Ziehier mijn geheim.
Het is erg eenvoudig:
alleen met je hart kun je goed zien.
Het wezenlijke is onzichtbaar voor het oog.”
Uit ‘De kleine Prins’ Antoine de Saint-Exupéry

Wilt u meer informatie hierover? Contacteer ons gerust via onderstaand formulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Bevestig uw email (verplicht)

Welke informatie had u graag gewenst (verplicht)

Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

Wens je je eveneens in te schrijven op de mailinglijst?

Wanneer u deze toestemming verstrekt ontvangt u op zeer beperkte basis nieuwsbrieven met informatie over het aanbod van Lieve Talloen. Gemiddeld zijn dit een 5-tal nieuwsbrieven per jaar.