NIEUW

Een verfijnd klankbord

Van 20 juni 2020 tot 23 januari 2021

Gebeurt het jou ook regelmatig dat je wilt stilstaan bij een ervaring, of dat je niet direct helder hebt wat in jou leeft of wat voor jou belangrijk is?
Door de toename van prikkels in het dagelijks leven wordt het minder vanzelfsprekend om even halt te houden en je op de essentie te richten. Als je (fijn)gevoelig bent, is de kans groot dat je je overstelpt weet en dat je het contact met jezelf verliest. Soms weet je niet meer wie je bent en verlang je ernaar terug bij – en in – jezelf te komen.
Terug bij het wezenlijke komen vraagt tijd en beslotenheid. Als je bovendien gewoon bent heel wat verantwoordelijkheid te nemen, wordt dit nog belangrijker. Je hebt dan vooral nood aan een zuiver klankbord buiten jouw dagelijkse leef- en werkkring.

Dit wordt jou geboden in een groep van respectvolle gelijkgestemden die met jou resoneren.

In de klankbordgroep schep ik de condities en het kader die je helpen de beweging naar binnen te maken. In die ruimte, vertraging en stilte hoor je geleidelijk weer je innerlijke stem. Je krijgt voeling met wie je bent, wat jou vervult en wat jij wilt betekenen.
Als dit gebeurt in een dragende resonerende groep is dit ‘voedsel voor de ziel’. Dit biedt je een krachtig draagvlak van waaruit jij bezield in de wereld staat.

VOOR WIE EN WAARTOE

Heb je ook ergens een plek nodig waar
_______– je werkelijk beluisterd wordt, tot in je ‘dieptes’, in je noden én je betrachtingen, in je kwetsbaarheid én je kwaliteiten,
____ ____ in je twijfels én je waarden, in je falen en je idealen…
_______– ook jij je luistervermogen verfijnt, waar je mensen kan ont-moeten, als mensen, los van je beroep/status/…
_______– je kan delen wat je begeestert, wat je blij maakt en wat jou inspireert
dan kan je hier, in de klankbordgroep, herbronnen.

De bijeenkomsten zijn niet gericht op ‘helpen’ of ‘oplossen’, noch op iets moeten veranderen of bereiken. Wel op een diepgaand welzijn, op verbinding met jezelf en ontmoeting met de ander.
Door respectvol te luisteren en weerklank te bieden, ook voorbij de woorden, kom je dichter bij jouw waarden, bij wat jou vervulling geeft en waar jij voor wil staan.

 

HOE

Met behulp van eenvoudige oefeningen, gewaarzijn en meditatie schep ik een kader waarin je jezelf en de ander op een dieper niveau leert te beluisteren en te ontmoeten.
In de residentiële bijeenkomsten wordt, naast de oefeningen en uitwisseling, ook ruimte gemaakt voor de inspiratie die stilte jou kan brengen.

Het traject is samengesteld uit vier halve dag-bijeenkomsten en twee residentiële.
De residentiële omvatten 1 driedaagse met 2 overnachtingen en 1 tweedaagse met 1 overnachting. Daarbij is ook een avondprogramma voorzien.
Het geheel van de  bijeenkomsten is verspreid over 8 maanden.
Aantal deelnemers: min. 4, max. 6.

Deelname kan gebeuren
– na een vroegere individuele begeleiding
– als je ooit bij mij aan een meditatiecursus óf een andere vorm van activiteit deelnam,
– óf na een kennismakingsgesprek over je motivatie.

 

PRAKTISCH

Wanneer

De halve dag-bijeenkomsten: op 4 zaterdagen 20/06 – 26/09 – 14/11 , van 13:15 tot 16:15

Residentieel: donderdag 16 juli 2020 14 u. tot zaterdag 18 juli 15:30
en vrijdag 22 jan. 2021 10:30 tot zaterdag 23 januari 15:30

Kostprijs + Locatie

– Voor de begeleiding gedurende het hele traject:  € 1.750, inbegrepen koffie/thee en koekjes op de halve dag–bijeenkomsten

Het residentiële deel gaat door in een locatie waar je ook kan wandelen in de natuur.

Abdij Onze Lieve Vrouw van Nazareth
Abdijlaan 9, 2690 Brecht
www.abdijnazareth.be

– Totaalkostprijs voor dit residentieel verblijf, huur lokaal, vol pension, koffie/thee en versnaperingen: tussen € 180/persoon (bij 4 deelnemers) en € 166/persoon (bij 6 deelnemers) .
Prijs per verblijf:
1ste verblijf: € 100/persoon
2de verblijf: € 80/persoon
Je betaalt voor de 2 residentiële verblijven ter plaatse

Breng bij voorkeur je eigen lakens en handdoeken mee. Die kunnen echter ook gehuurd worden in het gastenhuis voor respectievelijk 7 euro en 4 euro.

Meer info

Heb je belangstelling? Contacteer me gerust voor meer info. Dat kan via

– het contactformulier van de website

– +32 (0)14/42.55.53

Inschrijving: graag vóór 16 mei 2020

 

Download flyer

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Bevestig uw email (verplicht)

Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

Wens je je eveneens in te schrijven op de mailinglijst?

Wanneer u deze toestemming verstrekt ontvangt u in bepaalde periodes, in functie van het opleidingsaanbod, nieuwsbrieven met informatie over het aanbod van Lieve Talloen. Hierdoor kan u ook op de hoogte gehouden worden van toegevoegde of actuele informatie, betreffende de opleiding waarover u informatie opvroeg.